Motorrijschool

Steering you in the right direction.

Veel mensen associëren een motor met vrijheid en het is ook voor velen een droom om met een motor te rijden. Voordat je de open weg en de vrijheid tegemoet rijd moet je uiteraard wel eerst je motorrijbewijs halen. Als je van plan bent om voor je motorrijbewijs op te gaan twijfel dan niet langer en kom langs bij onze motorrijschool. Bij motorrijschool maken we een goede en ervaren bestuurder van je. Zo kan je zonder zorgen je motorrijbewijs halen en genieten van de landschappen die ons land te bieden heeft. Wij zullen je alle kneepjes van het motorrijden leren!

Start met je motorrijlessen bij onze motorrijschool

Een van de eerste dingen die we je gaan leren bij onze motorrijschool is balans en beheersing van de motor. We leren je hoe je als motorrijder moet bewegen en hoe je je in het verkeer moet gedragen. Onze motorrijschool heeft al veel leerlingen geholpen om hun felbegeerde motorrijbewijs te behalen. We zullen je klaarstomen, zodat je zo snel mogelijk de weg op kan gaan. De ervaren en professionele instructeurs van onze motorrijschool begeleiden iedere leerling met een persoonlijke aanpak. We doen dit zodat elke leerling de aandacht krijgt die zij of hij verdiend. Zo kan je ook als motorbestuurder zelfverzekerd de weg. Als je benieuwd bent naar wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Over rijschool Blue
motorrijschool blue

Een spoedcursus motorrijlessen

Voor de mensen die echt niet kunnen wachten om op hun motor te springen is er ook de mogelijkheid om een spoedcursus motorrijlessen te doen. Via onze motorrijschool kan je een versnelde en goedkope motorrijlessen pakket aanvragen. Onze instructeurs stomen je dan binnen een mum van tijd klaar naar een goede en ervaren motorrijder. Onze motorrijlessen spoedcursus zal je kunnen helpen om je motorrijbewijs binnen een paar dagen te halen. Als je je motorrijbewijs behaald zal je eindelijk verlost zijn van de lange files en kan je de vrijheid echt proeven! Iedereen is jaloers op de motorrijders die overal tussendoor glippen, wanneer jezelf nog lang in de file moet staan.

Spoedcursus motorrijschool

Onze spoedcursus zal er voor zorgen dat snel en effectief leert auto rijden. Mensen denken vaak dat wanneer ze een spoedcursus doen dat ze niet goed zullen leren rijden. Dat is iets wat hun soms zorgen kan baren. Echter is dit iets waar je niet bang voor hoeft te zijn. Onze motorrijschool neemt de tijd voor je en we zullen ervoor zorgen dat volledig klaar bent voor je praktijkexamen. Als je kiest voor de spoedcursus via onze motorrijschool dan zullen we je praktijkexamen meteen inplannen. Op deze manier kan je voor jezelf al een planning maken voor hoeveel lessen je nodig zal hebben. Al onze instructeurs streven ernaar om een zo hoog mogelijk slagingspercentage te behalen. Om deze reden nemen ze de tijd voor elke leerling en pakken ze het persoonlijk met je aan.

spoedcursus motor

Waarom kiezen voor onze motorrijschool?

Een vraag die vaak gesteld word is waarom kiezen voor onze motorrijschool. Uiteraard zijn we niet de enige motorrijschool in Brabant, maar onze slogan zegt het allemaal ‘steering you in the right direction’. Hier bedoelen we dus mee dat we je altijd de juiste richting in zullen sturen. Met onze professionele en persoonlijke aanpak zal je je altijd op je gemak voelen. Ook zullen we voor elke leerling de tijd nemen die zij of hij nodig zal hebben. Onze rijlessen op maat zullen ervoor zorgen dat je je felbegeerde motorrijbewijs zal behalen.

Neem contact op

15 Motorrijlessen

MEEST GEKOZEN

Premiumpakket!

Incl. AVB

Incl. AVD

Motorinstructeur met 5+ jaar ervaring

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 995,-

10 Motorrijlessen

Starterspakket

Actie pakket

7 dagen per week motorrijlessen

Motorinstructeur met 5+ jaar ervaring

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

Geen lange wachtlijsten

€ 400,-

AVB in één dag!

Haal super snel je AVB examen

Incl. AVB

Gratis Herexamen AVB

Voorrang op beschikbare examens

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen

€ 599,-

AVD in één dag!

Ervaring vereist voor dit pakket!

Voorrang op beschikbare examens

Motorinstructeur met 5+ jaar ervaring

Inclusief AVD examen

Gratis parkeerplaatsen

Geen lange wachtlijsten

€ 599,-

Try the bike

Ervaar de vrijheid van het motorrijden

90 minuten

Volg lessen op 1 van onze Yamaha MT-07’s

Direct weten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt

Motorinstructeur met 5+ jaar ervaring

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen

€ 50,-

Losse tarieven

Try The Bike: 50

Scooterrijles (5 lesuren): €450,-

Losse les: € 43

Examen AVB: € 130,-

Examen AVD: € 260,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolblue.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Your name*:

    Your E-mail*:

    Your phone number*:

    I am interested in:

    Your question/remark: