Rijschool Breda

De rijschool specialist in de regio Breda wordt ook wel rijschool Breda genoemd. Dit komt door de jarenlange ervaring van de grote hoeveelheid instructeurs, de waardes waar deze rijschool voor staat en hoe erg de rijschool meedenkt met hun leerlingen. Dit wordt als een belangrijk punt gezien door de rijschool, omdat het allemaal niet niks is om voor de eerste keer achter het stuur te zitten. Samen met rijschool Blue op weg naar het rijbewijs!

Op weg met rijlessen in Breda

Wie wilt het nu niet? Één vaste instructeur die precies weet hoe jouw vooruitgang eruitziet en die weet waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Bij rijschool in Breda krijg heb je altijd de beschikking over dezelfde instructeur, waardoor je ook op elkaar kunt bouwen. Pas als iets leuk en vanzelf gaat, is het traject richting het rijbewijs ook veel leuker. Door persoonlijk contact te hebben met één vaste instructeur, hoef je niet elke keer opnieuw je verhaal te doen en weten jullie beide welke punten verbeteringen nodig hebben.

Wij snappen ook dat de eerste keer achter het stuur spannend kan zijn en daarom hebben we ook de mogelijkheid tot een intake.

In de omgeving van Breda, Tilburg, Den Bosch en Best staan we goed aangeschreven door ons hoge rijlesniveau en kwaliteit. Wij willen je graag optimaal voorbereiden zodat je uiteindelijk veilig de weg op kunt. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op!

Contact
rijschool breda

Bespaar geld

Meerdere locaties

Kwaliteit

rijles breda

Franchise bij Rijschool Breda

Enkele jaren geleden hebben Rijschool in Breda en Rijschool Blue de handen ineengeslagen door aan de slag te gaan met een franchise onderneming. Dit is vaak de ideale oplossing in het geval dat je als instructeur graag nog een stap wilt maken in je carrière. Je krijgt hierdoor veel meer verantwoordelijkheden, meer vrijheid en bent meer bezig met jouw eigen bedrijf. Ideaal voor diegenen die hun eigen keuzes willen maken. Het voordeel van een franchise is dat hierbij veel taken uit handen worden genomen en je de focus echt kunt leggen op datgene dat van belang is.

Heb jij ook de ambitie om aan de slag te gaan met een franchise en ben je klaar voor een uitdaging? Neem dan contact met ons op! Enkele voordelen van onze franchise zijn onder meer dat je jouw eigen auto kunt blijven gebruiken en geen vergoeding hoeft te betalen op het moment dat je jezelf bij ons aanmeldt.

Rijinstructeur worden

Neem contact op met Rijschool Breda!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolinbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Onderwerp*