Rijschool Tilburg

Rijschool in Tilburg is de verkeersschool specialist in de regio Tilburg. Wij zijn een rijschool met oog voor onze leerlingen. Iedere leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld en begeleid door zijn of haar vaste rijinstructeur. Een rijbewijs halen is iets wat je maar één keer in je leven doet en daarom proberen wij jou zo goed mogelijk hierin te begeleiden.

Beginnen met rijlessen in Tilburg

Bij Rijschool in Tilburg krijg je een vaste instructeur die jou persoonlijk begeleidt bij het halen van je rijbewijs. Je gaat tijdens je rijlessen veel nieuwe ervaringen opdoen. Hierbij helpen we jou natuurlijk, zodat je uiteindelijk vol zelfvertrouwen en bekwaam de weg op kan.

Leer onze manier van lesgeven en de lesauto kennen door bij ons een intake te volgen.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren kwalitatieve rijlessen in de omgeving van Tilburg, Hilvarenbeek en Waalwijk, Dongen. Wij willen je graag optimaal voorbereiden zodat je uiteindelijk veilig de weg op kan. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op!

Contact
rijschool tilburg

Bespaar geld

Meerdere locaties

Kwaliteit

rijschool Tilburg

Automaat Rijles Tilburg

Ben je op zoek naar automaat rijlessen in Tilburg. Dan ben je bij rijschool Blue op het goede adres. Vroeger was het gebruikelijk dat men rijlessen deed volgen in handgeschakelde lesauto’s. Tegenwoordig zijn de meeste nieuwe auto’s en alle elektrische auto’s voorzien van een automaat bak. Hierdoor zien we dat wij steeds vaker aanmeldingen krijgen voor automaat rijlessen.

Rijden in een automaat auto zorgt voor minder handelingen tijdens de rijlessen waardoor je meer rust kunt bewaren tijdens je rijlessen. Rijschool Blue is één van de eerste rijscholen die automaat rijlessen bied in Tilburg en daardoor ook de meest ervaren automaat rijschool in Tilburg. Je kunt je zelf aanmelden voor onze automaat rijlessen vanaf 16,5 jaar. Na het succesvol afronden van je automaat rijopleiding krijg je je B rijbewijs met code 78.

Rijinstructeur worden

Opfris Rijlessen Tilburg

Rijschool Blue bied opfris rijlessen voor mensen die al een tijdje niet meer auto hebben gereden of geen zelfvertrouwen zelf meer hebben in verband met een nare ervaring die zij hebben gehad ik het verkeer. Onze instructeurs zijn allemaal getraind om jou op op zo een rustige mogelijk manier te begeleiden tijds de opfriscursus bij onze rijschool in Tilburg. Zodat jij uiteindelijk vol zelfvertrouwen de weg op kunt gaan.

De opfriscursus kun je al vanaf 2 rijlessen volgen zonder enige verplichtingen voor het nemen van een X aantal rijlessen. Je bent immers al in bezit van je rijbewijs en weet wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt om zelfstandig de weg op te kunnen gaan. Meld je aan op onze website voor onze opfris rijlessen in Tilburg.

Rijinstructeur worden
rijschool Tilburg
rijschool Tilburg

Franchise onderneming Rijschool in Tilburg

Rijschool in Tilburg is een franchise onderneming van Rijschool Blue. Wil jij ook een eigen franchise onderneming beginnen? Dat is mogelijk bij ons! Geef je momenteel al rijlessen, maar wil je hier meer uithalen? Dan is een ZZP franchise rijschool onderneming wellicht iets voor jou! Als je graag zelfstandig werkt, gemotiveerd bent en een volle agenda hebt dan zoeken wij jou.

Wij zorgen ervoor dat je zo flexibel mogelijk rijlessen kunt geven door de administratie, boekhouding en dergelijke uit handen te nemen. Ook zorgen wij voor leerlingen die hun rijbewijs willen halen. Je kan je eigen rijles auto blijven gebruiken en je mag je eigen agenda bijhouden. Bij ons hoef je ook geen franchise fee of entree fee te betalen. Wel zo gemakkelijk.

Rijinstructeur worden

Neem contact op met Rijschool Tilburg!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolblue.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Onderwerp*